Печат на книги

Издателство MySuccess отпечатва книги и в малки, и големи тиражи, с разнообразни формати, различни обеми страници, специфична хартия, с меки или твърди корици. Определяме параметрите на всяко изделие съобразно изискванията на клиента.

Предлагаме пълен набор от услуги за довършителна обработка и печат на книги. Екипът ни ще подготви предпечатното оформление, което гарантира качествен и професионално изглеждащ продукт, и ще ви помогне да подберете материалите за оптимално съотношение цена/качество.

Предлагаме:

 • възможност за печат с индивидуални изображения;
 • цветен/черно-бял печат;
 • офсетов/дигитален печат;
 • качествено скрепване и подвързване на многостранични печатни материали;
 • дизайн на корица и други елементи от книгата;
 • контрол на качеството на печат за целия тираж;
 • издаване на ISBN номер.

Печат на списания

Издателство MySuccess е надежден партньор на всеки клиент, който издава периодична медия.

Екипът на издателство MySuccess осъществява затворен цикъл на печат на списания, с предпечатна подготовка и дизайн, печат и разпространение на изданията.

Осъществяваме висококачествен ролен и листов печат за максимално добро и пълноцветно представяне на фотографии, графики, дизайни и други изображения.

В зависимост от обема, тиража и предназначението на изданието предлагаме зашиване, лепене или скрепване на страниците.
Възможност за ламинат, лак, преге, топъл печат на кориците съобразно изискванията на клиентите. Разработваме различни творчески решения за периодични медии, които са съобразени със спецификата на изданията и целите на нашите клиенти.

Печат на вестници

Издателство MySuccess има богат опит с печата на периодика. Екипът ни осъществява предпечатна подготовка и дизайни и консултира клиентите за избора на цветността и плътността на хартията в зависимост от предназначението на изданието.

Осъществяваме затворен цикъл на печат на вестници, вкл. сгъване, нарязване, разпространение и други довършителни операции, вкл. ръчно влагане на допълнителни тела с цел реклама или специални издания към тиража.

Предлагаме печатни технологии с високо качество на изображенията и графиките, които са неразделна част от материалите във всяко периодично издание.

Предлагаме бърза и качествена услуга, съобразена с периода на излизане и разпространение на изданията на нашите клиенти. Имаме опит със стандартни и нестандартни формати.

Печат на каталози

Дори в съвременната дигитална ера каталогът е неизменна част от представянето на продуктите и услугите на всеки бизнес. Издателство MySuccess предлага креативна и персонализирана изработка на каталози с модерни техники и материали.

Предлагаме на нашите клиенти богат избор от специални хартии, формати, подвързии, оформления и ефекти, за да привлекат и задържат вниманието на техните клиенти.

Издателство MySuccess осъществява широка гама от услуги за изработка на бизнес каталози:

 • дизайн по идея и спецификации на клиента;
 • подготовка на подредбата на продутите/услугите със съответните снимки, схеми, технически параметри, спецификации и друга информация;
 • листов или ролен печат според тиража;
 • дигитален или офсетов печат в зависимост от тиража и изискванията на клиента;
 • сгъване, рязане и лепене/подшиване с различни технологии според обема;
 • пакетиране и изпращане/разпространение според предназначението на изданието.

Печат на брошури и дипляни

Брошурите и дипляните са важна част от маркетинговите материали. Приложението им е широко и с тях можете ефективно да предадете посланието си на клиенти и бизнес партньори и да насочите вниманието им към конкретни продукти, услуги, промоции и т.н.

Брошурите и дипляните са удобен маркетингов инструмент както за директен маркетинг и индивидуална реклама, така и за масови мероприятия, като изложения, събития, за спонсорски пакети и др.

Издателство MySuccess осъществява офсетов и дигитален печат на брошури и дипляни по дизайн на клиента. Екипът ни ще подкрепи всеки клиент с експертиза в дизайна, предпечатното оформление и следпечатните решения.

Разполагаме с разнообразни хартии с различна степен на белота и грамаж, промазани хартии, предлагаме богат набор от довършителни услуги – ламинат, преге, голд печат, надпечатен лак, UV лак, и различни формати и сгъвания – стандартни и по размери и изисквания на клиента, вертикално или хоризонтално разположение на текста.

Печат на календари

Календарът е важна част от корпоративната идентичност, която показваме на партньори, клиенти и контрагенти. Календарите са успешен сегмент от макретинговия микс на бизнеса и са подходящи за корпоративни сезонни подаръци, спонсорски пакети, рекламни кампании в края/началото на годината, за повишаване на разпознаваемостта и познаваемостта на бранда.

Издателство MySuccess предлага печат на календари по готови дизайни или собствен дизайн на клиента. Екипът ни изпълнява и нестандартни и тематични дизайни, за да отговори максимално на нуждите на клиентите.

Предлагаме:

 • еднолистни и многолистни календари;
 • стенни календари;
 • пирамиди и други нестандартни форми;
 • настолни и работни календари;
 • джобни календари;

Календарът дава безбройни възможности за по-творчески дизайн, с размери, форми, разпределение на секциите и цветови комбинации в зависимост от изискванията и целите на клиентите.

Печат на флаери

Флаерите и листовките са популярен принт формат за различни форми на маркетинг – особено „студен“ и директен, за бързо рекламно покритие на локално ниво.
Флаер рекламата е подходяща при:

 • пускане на пазара на нов продукт/услуга;
 • популяризиране на промоция;
 • популяризиране на предстоящо събитие;
 • откриване на нов обект;
 • популяризиране на специална услуга и др.

Издателство MySuccess предлага дизайн и печат на флаери, съобразени със стила и повода на клиента, в различни размери и тиражи. Предлагаме богат избор от хартии в зависимост от целите на рекламната кампания, офсетов и дигитален печат, едностранен или двустранен печат, богата цветност, довършителни дейности, вкл. изрязване, пакетиране и изпращане.

Печат на картички

Персонализираните поздравления към вашите партньори, клиенти, контрагенти и отправянето на покани изразяват персонален подход, който не може да бъде заменен с нищо друго. Да поднесете персонализирана картичка е приятна изненада в дигиталното съвремие, в което хората са залети от GIF файлове, емоджита и стандартизирани електронни пожелания.

Истинската картичка поднася изненада, подчертава лично отношение и уважение, внася настроение и ненатрапчиво работи за маркетинга.

Издателство MySuccess предлага експертизата си за изработката на стилни картички. Отпечатваме картички по дизайн на клиента или изготвяме изцяло нови дизайни, съобразени със сезона, случая и целите на клиентите.

Предлагаме разнообразие от размери, хартии, довършителни елементи – перфорации, преге, ламинат, текстури, лак, шрифтове и цветове с едностранен или двустранен печат. Отпечатваме картички според изискванията за тираж и изписване на клиента.