Без категория

Digital4Plovdiv се завръща със силна програма и повече стойност за посетителите

Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия Digital4Plovdiv ще се проведе за осми пореден път в древния град. На 12 и 13 октомври представителите на дигиталния бранш в страната, както и предприемачи и собственици на различни бизнеси, ще се съберат в Международен панаир Пловдив, за да вземат участие в събитието, организирано от Internet Media Group и Европейската асоциация на дигиталните експерти.

Сп. Enterprise е медиен партньор на събитието.

По традиция програмата на събитието е разпределена в два дни, като всеки от тях има своя водеща тема. Първият ден ще се разглеждат теми, свързани с тенденциите в онлайн маркетинга, а вторият ще бъде фокусиран върху новостите в онлайн търговията.

Лекции ще се провеждат паралелно в две зали, като за първи път тази година ще бъде направен цялостен видеозапис на конференцията. Достъп до него ще получат участниците, закупили Premium билет за събитието. Този тип билет също се предлага за първи път, като идеята му е да носи продължителна добавена стойност на притежателя си.

Освен записа от цялата конференция, Premium билета предоставя достъп до няколко специално направени материала по поръчка на Digital4Plovdiv. Една от най-ценните разработки е пазарно проучване за е-комерс пазара в полза на дигиталните агенции и онлайн търговците, направено от авторитетна рисърч агенция, както и „365 дни Social Media Marketing чеклист“ и „SEO чеклист за бизнеса“, разработен от дигитална агенция специално за събитието. Към бонусите ще бъде и хартиеното копие на книгата „От идея до успешен онлайн бизнес – Наръчник за стартиращи онлайн магазини“.

Тази година програмата на събитието ще представи повече от 60 лектори, водещи експерти и брандове в България. Освен разнообразието от теми, посетителите ще получат и разнообразие от формати. Организаторите са подготвили презентации, обсъждане на кейстъдита, горещи столове, Social Media Marketing Masterclass и панелни дискусии.

За първи път тази година на сцената на Digital4Plovdiv ще се проведат 3 титанични дискусионни панела. Единият ще представи най-големите е-комерс търговци в България, вторият ще събере най-известните подкастъри, а в третия специален панел за киберсигурност в електронната търговия ще видим водещи експерти от сектора, сред които и представител от икономическа полиция н Пловдив.

Годишната конференция ще отправи поглед напред в бъдещето чрез панел на Дигиталните ШАМАНИ, който ще представи специалисти от няколко дигитални агенции. Те ще опитат да предскажат бъдещето за дигиталният маркетинг през 2024 г.

За повече информация и регистрация посетете официалния уебсайт на Digital4Plovdiv.